office@dnl.ro   +40721 208 290
"; ?>

Blog

De ce viteza de incarcare a paginilor site-ului dvs. poate sufoca afacerea dvs. si cateva modalităti eficiente de a rezolva aceasta problema.

Viteza paginii este crucială pentru a rămâne mai departe în business, si aici sunt motivele pentru care fiecare secundă contează atunci când vine vorba de timpul de încărcare al unui site. » Citeste mai mult.

Cateva lucruri despre sigle (Logo Design) care arata de ce trebuie sa apelati la profesionisti

Aceste exemple de sigle sunt rezultatul a ceea ce se intampla atunci când clientii isi fac sigla pe cont propriu sau apeleaza la o cunostina sau un student. » Citeste mai mult.

Proportia de aur in Logo Design

Acest raport universal este fost folosit din plin in Logo Design si Web Design. Unele dintre cele mai populare branduri au folosit raportul de aur pentru a induce armonia perfecta si echilibru in logo-urile lor. » Citeste mai mult.

Pot influenta link-urile catre alte site-uri pozitionarea in Google?

Raspunsul la intrebarea de mai sus este pe cat de simplu, pe atat de evident, insa nu multi webmasteri nu sunt constienti de importanta sa. Da, link-urile cu trimitere catre alte pagini web pot avea o influenta pozitiva asupra clasarii unui site in Google. » Citeste mai mult.

Patru modalitati pentru a va determina clientii sa citeasca emailurile pe care le trimiteti

Daca obisnuiti sa realizati campanii de marketing prin email si doriti sa aveti succes, este esential sa gasiti modalitatea prin care sa va determinati clientii sa citeasca emailurile dvs. » Citeste mai mult.

"; ?>