office@dnl.ro   +40721 208 290
"; ?>

Blog

Serviciul Online Video marketing - un instrument SEO foarte eficient

Un articol in care se urmareste explicarea acestei strategii de promovare cu ajutorul clipurilor, plasate pe Youtube. » Citeste mai mult.

Riscul tehnicilor si metodelor SEO ilegale (BLACKHAT)

De ce sa nu folosesti metode ilegale de optimizare a siteului (SEO)? Pentru ca intr-o zi te trezesti banat de catre Google! Bine, uneori te trezesti banat si fara sa stii de ce! » Citeste mai mult.

Analiza pietei motoarelor de cautare din ultimul an...

Scurta analiza a pietei motoarelor de cautare (search engines). Pe unde mai cautam, cine a mai aparut pe piata, de ce nu suntem multumiti totusi de rezultatele cautarilor noastre... » Citeste mai mult.

O Noua provocare pentru Google? - Microsoft Bing

Google are concurenta! Sau nu! Bing vine tare din urma. Investeste mult. Google se sperie?! Un pic despre alianta Microsoft - Yahoo, impotriva concernului Google... » Citeste mai mult.

A fost lansat un nou portal B2B - GhidulProduselor.com

Lansarea Ghidului Produselor - un catalog de produse si servicii. Cel mai nou. Aici se reunesc toti furnizorii de produse si servicii. portalul se adreseaza doar firmelor, fiind si un ghid /director... » Citeste mai mult.

Alegerea numelui domeniului si optimizarea SEO

Atunci cand v-ati hotarat sa deveniti un internaut adevarat (!) si sa detineti pe wen propriul dvs. site, alegerea denumirii incepe sa devina o problema: primul dvs. copil! cum il veti numi?! » Citeste mai mult.

Cum detecteaza Google continutul nou?

Stim ca pentru Google continutul nou sau proaspat este ceea ce detecteaza prima data. Daca exista doua site-uri web care au acelasi continut, Google percepe ca si continut original primul site vazut in lista de rezultate ale cautarii... » Citeste mai mult.

Planificarea strategiei de SEO pentru a avea efectele dorite

De cele mai multe ori, printre masurile unei campanii SEO eficiente se numara o cat mai buna pozitionare in motoarele de cautare sau traficul crescut, dar niciuna din acestea nu aduce mai multi bani companiei dvs. » Citeste mai mult.

Optimizarea SEO cu ajutorul imaginilor

Atunci cand vorbim de optimizare SEO vorbim de folosirea continutului site-ului si optimizarea textului pentru a urca pe o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare. » Citeste mai mult.

24 greseli de Web Design ce ar trebui evitate in realizarea unui site

Utilizatorul trebuie sa stie foarte clar despre ce este vorba in site-ul dvs: Practic aveti la dispozitie doar cateva secunde. In cazul in care unui vizitator nu-i este foarte clar si rapid ceea ce ofera site-ul dvs, el va inchide pagina si va cauta in alta parte informatia ce il intereseaza. » Citeste mai mult.

"; ?>