office@dnl.ro   +40721 208 290
"; ?>

Blog

Cu ce incepe optimizarea unui site

Optimizarea unei pagini web are cateva reguli de la care un webmaster nu trebuie sa se abata. Cuvintele cheie, meta tagurile, titlurile, existenta unui blog, Google Analytics... » Citeste mai mult.

Despre SERPs

Una dintre cele mai bune metode de imbunatatiore a traficului este acela de a obtine page rank mare pe paginile gasite la cautare pe motoarele de cautare [SERPs] [search engine return pages - pagini rezultate la cautare pe motoare]. » Citeste mai mult.

Cum functioneaza motoarele de cautare

Cuvintele lipsa din meta taguri, titluri, subtitluri si alte pozitii de importanta sunt factori negativi in procesul de indexarea paginii web, astfel ratandu-se regasirea siteului [sau a acelei pagini] » Citeste mai mult.

Google Page Rank si noul algoritm

Google si-a updatat algoritmul motorului propriu de cautare si implicit al acordarii de Page Rank. Iata in continuare ce ar trebui sa stiti despre Google si Page Rankul sau. » Citeste mai mult.

Tendintele 2010 in Web Design

Tendinte pentru anul 2010 in web design. 10 reguli de web design pentru anul urmator. Logo si Titluri. Desene de mana si sketchuri. Fonturi. Imagini. Design Flash Interactiv. » Citeste mai mult.

SEO, bugetul de marketing si avantajele

Optimizarea siteului pentru motoarele de cautare vor face ca acesta sa ajunga la un moment dat, in primele 10 pozitii ale rezultatelor cautarilor, daca va fi optimizat pe cele mai potrivite cuvinte... » Citeste mai mult.

Crearea si optimizarea paginilor web pentru motoarele de cautare

5 reguli de baza pentru optimizarea unei pagini web pentru motoarele de cautare: continut original, linkuri de calitate, optimizarea imaginilor si a textelor... » Citeste mai mult.

Cautarea in Bing a crescut cu 22% in August

Date noi despre cel mai nou motor de cautare: Bing, rodul ''mariajului'' dintre Microsoft si Yahoo si despre cota in crestere a acestuia, in detrimentul concurentei Google. » Citeste mai mult.

Efectul structurii URL-ului paginilor web asupra indexarii Google

Ii pasa lui Google de pozitia unei pagini web pe sever? Face el vreo diferenta daca este o pagina din radacina directorului sau un subdirector? » Citeste mai mult.

Cum sa capeti renumele de ''site de incredere'' (trusted website)

Sau ce ar trebui sa faci ca websiteul tau sa capete aprecierea motoarelor de cautare si astfel, un page rank si o reputatie buna. » Citeste mai mult.

"; ?>