office@dnl.ro   +40721 208 290
"; ?>

Blog

5 modalitati de optimizare a siteului pentru Bing

Toata lumea vorbeste despre optimizarea SEO a paginilor web pentru Google. Dar prea putini vorbesc despre cum sa-ti optimizezi siteul pe cel mai nou motor de cautare: Bing. » Citeste mai mult.

Alegerea cuvintelor cheie pentru Google Adwords

Daca aveti campanii de publicitate pe Adwords, sansa de a cheltui un buget de-o luna intr-o saptamana, fara sa aveti eficienta pe care ati dorit-o, este mare. Crearea unei campanii Google Adwords... » Citeste mai mult.

Motoarele de cautare si stocarea de informatii personale

Multe dintre browserele web au functia de web history [istoric web] care permit regasirea unui link vechi intr-o arhiva stocata in calculator. » Citeste mai mult.

Google va inceta dezvoltarea de aplicatii pentru Internet Explorer 6

Google va inceta dezvoltarea de aplicatii pentru Internet Explorer 6. Problemele IE6 s-au agravat in momentul in care s-au inregistrat atacuri din China... » Citeste mai mult.

Ghid de combinare a culorilor pentru un web design de exceptie - partea 2

Majoritatea siteurilor de pe internet sunt ale companiilor mici, pasionati de web design si siteuri personale. Pentru astfel de siteuri nu poate fi foarte greu... » Citeste mai mult.

Ghid de combinare a culorilor si schemelor de culoare pentru un web design de exceptie - partea 1

Un design simplu, cu o schema de culori la fel, poate fi de un mai mare succes decat un altul prea colorat. » Citeste mai mult.

Cum sa cresti interactivitatea unui site

Interactivitatea unui site poate atrage atat noi vizitatori cat sa-i fidelizeze si pe cei existenti, incurajandu-i sa petreaca mai mult timp pe site. [...] uneltele interactive ce pot fi introduse in site... » Citeste mai mult.

W3C Validation nu influenteaza pozitionarea la cautari pe Google

Matt Cutts a anuntat ca validarea W3C si curatarea codului de erori nu influenteaza listarea rezultatelor la cautarile realizate pe Google. » Citeste mai mult.

Cum redresezi rezultatele organice negative pe motoarele de cautare

Se pot crea noi siteuri a caror constructie sa fie realizata in jurul cuvintelor cheie care sunt continute de catre feedbackul negativ... » Citeste mai mult.

Continutul duplicat - bila neagra de la Google

Daca siteul tau are continut unic, nu ai de ce sa te ingrijorezi de vreo potentiala penalizare din cauza continutului duplicat. Urmatorul pas, pentru ca siteul tau este sa promovezi continutul siteului... » Citeste mai mult.

"; ?>