office@dnl.ro   +40721 208 290
"; ?>

Blog

Design: Culoarea afacerii dumneavoastra

Primul lucru cu care venim in contact atunci cand vizitam un website este designul si tema cromatica. Aceasta prima impresie, lasata de layout-ul unui website, influenteaza de multe ori decisiv relatia vizitatorului... » Citeste mai mult.

Postarile pe Blog - un capital SEO esential

O idee importanta care revine in mod repetat in articolele noastre este aceea ca numarul de backlink-uri precum si calitatea acestora reprezinta o contributie decisiva la vizibilitatea... » Citeste mai mult.

Oportunitati SEO neglijate: Galeria foto

In strategia de promovare online exista un instrument important care adesea este fie neglijat fie folosit incorect: continutul media. Imaginile joaca un rol important in aspectul vizual al... » Citeste mai mult.

Cum se construiesc backlink-urile puternice

Chiar si cei mai noi in domeniul SEO afla destul de repede ca o parte importanta a succesului acestei activitati depinde de creearea de link-uri puternice catre site-urile pe care le optimizeaza. » Citeste mai mult.

Google si mediul de afaceri

Pozitionarea brand-ului si website-ului afacerii unei companii, in motorul de cautare Google are o importanta covarsitoare in acest moment. Ponderea nu era asa de mare in anii trecuti dar in acest moment internetul... » Citeste mai mult.

Cum sa ajungi in primele pozitii in Google

Pentru a intelege cum putem ajunge in prima pagina in motoarele de cautare trebuie sa intelegem doua lucruri esentiale. In primul rand trebuie intelese criteriile pe care Google... » Citeste mai mult.

Cum definim un site ''corporate'' bine facut

Site-ul dvs. ar trebui sa fie cel mai bun instrument pentru a vinde serviciile companiei dvs. Daca este prea complex, dezorganizat sau incoerent, aceste aspecte se vor reflecta imediat asupra... » Citeste mai mult.

Google prinde viteza

Recent, Google a introdus noi instrumente pentru a ajuta webmasterii sa masoare viteza de incarcare a site-urilor. Instrumentul numit Page Speed tool analizeaza paginile web si masoara rezultatele... » Citeste mai mult.

SEO: intre trecut si prezent

Toata lumea buna [si nu numai] a internetului vorbeste despre importanta optimizarii siteului pentru motoarele de cautare [SEO] si toti au o opinie, ceva de spus, de aratat. In prezent, SEO este o industrie... » Citeste mai mult.

Greseli SEO care pot influenta in mod negativ un site

O analiza potrivita pe cele mai vizitate pagini si cuvintele cheie care au dus la accesarea siteului, pot lamuri clar, de ce siteul nu are succes si ce se mai... » Citeste mai mult.

"; ?>