office@dnl.ro   +40721 208 290
"; ?>

Blog

Twitter si impactul asupra mediului de afaceri

In ultima perioada companiile se bazeaza foarte mult, in cadrul strategiilor de promovare si de marketing, pe impactul fabulos care il au retelele de socializare. » Citeste mai mult.

Cum sa-ti pastrezi pozitionarea dupa ultima modificare a algoritmului Google

Dupa cum am anuntat si in articolul anterior, actualizarea algoritmului de indexare de catre Google a avut... » Citeste mai mult.

Google a anuntat o modificare importanta a algoritmului de indexare

Google a anuntat de curand ca si-a imbunatatit algoritmul de indexare si nu ar fi fost o noutate deoarece Google lucreaza si imbunatateste... » Citeste mai mult.

Facebook - un instrument din ce in ce mai eficient pentru marketing-ul online

In ultima vreme foarte multe business-uri isi structureaza strategiile de promovare online pe functiile paginilor pentru fani de pe Facebook... » Citeste mai mult.

Evolutia mediului online in 2010

Sunteti curiosi cate site-uri au fost create in 2010? Cate e-mailuri au fost trimise? Cati utilizatori au apelat la internet? Va prezentam in continuare raspunsurile la acest intrebari... » Citeste mai mult.

Avantajele listarii site-ului dvs in Google Places ( fostul Google Maps)

Fiecare companie isi targeteaza produsele si serviciile unei anumite zone geografice. Pozitionarea business-ului dvs. pe primele locuri in Google Places... » Citeste mai mult.

SEO in 2011 si accentul pe mediile de socializare online

Daca site-ul dvs a fost neglijat pana in prezent, acum este momentul sa incepeti optimizarea. Verificati daca ati efectuat toate actiunile de optimizare a unui site pentru a incepe cu dreptul 2011. » Citeste mai mult.

Gasiti echilibrul perfect in SEO

A gasi echilibrul perfect in cazul optimizarii unui site este un lucru important. Daca doriti ca site-ul sa obtina clasari bune in Google, Bing sau alte motoare de cautare importante, trebuie sa gasiti echilibrul perfect... » Citeste mai mult.

Rata de convertibilitate a vizitatorilor

Mentionam in articolul anterior conceptul de conversie a vizitatorilor in clienti. Imaginati-va acum urmatoarea situatie: dupa eforturi sustinute si indelungate site-ul dvs este indexat pe... » Citeste mai mult.

Prioritati SEO

Asa cum se poate concluziona din articolele noastre anterioare optimizarea SEO nu este o munca foarte complicata dar trebuie facuta corect. Chiar daca ati acumulat deja o multime de cunostinte teoretice, chiar daca cunoasteti... » Citeste mai mult.

"; ?>