office@dnl.ro   +40721 208 290
"; ?>

Blog

Google va penaliza site-urile prea ''optimizate''

Matt Cutts, leaderul echipei anti-spam de la Google, a anuntat saptamana trecuta ca se urmareste introducerea de noi filtre prin care site-urile care sunt optimizate excesiv vor fi penalizate. » Citeste mai mult.

10 schimbari importante de pe Facebook

Recent, Facebook a introdus o serie de noutati, care vor produce schimbari semnificative in comunicarea si strategia paginii de brand. Iata 10 cele mai importante modificari. » Citeste mai mult.

Cum puteti transforma Like-urile Facebook in potentiali clienti?

In ceea ce priveste mediul online, un numar cat mai mare de „Like”-uri pe Facebook poate aduce beneficii majore afacerii dvs. » Citeste mai mult.

Importanta unei zone de articole in site-ul dvs. si cresterea vizibilitatii online

Daca va ganditi ca nu este nevoie ca site-ul dvs. sa contina si un astfel de modul, vom prezenta in... » Citeste mai mult.

Ce este manualul Google intern de evaluare a calitatii unui site?

Google a facut public, pentru putin timp, manualul care contine informatii foarte interesante despre modul in care acesta evalueaza calitatea unui site. » Citeste mai mult.

Facebook vs Google+ sau razboiul retelelor sociale

Google+, reteaua sociala cu cea mai mare crestere din toate timpurile, a doborat deja multe din recordurile din lumea online si a depasit cu mult asteptarile specialistilor. » Citeste mai mult.

YouTube - cel mai important canal de video marketing

YouTube este unul din cele mai puternice instrumente de online marketing, iar orice companie ar trebui sa se foloseasca de optimizarea video pentru a se promova in mediul virtual. » Citeste mai mult.

De cat timp are nevoie un site sa ajunga pe primele pozitii in Google?

In prezent, nu este suficient pentru o firma sa aiba un site foarte frumos. Este indicat sa se puna accent si pe partea de optimizare a site-ului pentru... » Citeste mai mult.

Replica Google la butonul [Like] de la Facebook: butonul [Google+1]

Noul buton lansat de Google, Google+1, reprezinta incercarea acestui gigant de a cuceri cat mai mult piata retelelor de socializare. » Citeste mai mult.

Culorile si fonturile folosite in grafica site-ului, aspecte importante in mesajul catre vizitatori

Culorile si fonturile folosite in constructia unui site reprezinta poate cel mai important mod de a atrage... » Citeste mai mult.

"; ?>