office@dnl.ro   +40721 208 290
"; ?>

Blog

Bazele SEO intr-un filmulet de 10 minute realizat de Google

Strategiile de optimizare pentru motoarele de cautare sunt atat de numeroase incat pot face obiectul unui job full-time in sine. Pentru a veni in ajutorul celor care vor sa afle cele mai importante lucruri intr-un timp cat se poate de scurt. » Citeste mai mult.

Importanta culorilor in mediul online. Alegerea celor mai potrivite combinatii

Culorile sunt foarte importante in web design si influenteaza decisiv aspectul unui site si impactul pe care acesta il are asupra vizitatorului. Sentimentul generat la accesarea unui site, ca prima impresie lasata de acesta, depinde foarte mult de culori. » Citeste mai mult.

Facebook a lansat un plug-in pentru WordPress

Vesti bune pentru cei care isi promoveaza afacerea prin intermediul social media: Facebook a dezvoltat propriul plug-in pentru populara platforma, ceea ce faciliteaza integrarea aplicatiilor sale in site-urile bazate pe WordPress. » Citeste mai mult.

Cele mai frecvente greseli de SEO, evitarea si corectarea lor

Desi pare aproape imposibil sa tineti pasul cu update-urile de algoritm pe care le face Google in ultima perioada, exista cateva reguli esentiale care se pastreaza si care trebuie respectate. » Citeste mai mult.

3 Strategii eficiente pentru cresterea numarului de fani pe Facebook

Implicarea utilizatorilor este esentiala pentru succesul de pe Facebook. Rezultatele vizibile se obtin doar atunci cand oamenii dau click, like si comenteaza. » Citeste mai mult.

Google + adauga functia Google+ Local

Platforma sociala in continua crestere, Google+, a dezvoltat o noua functie dedicata informatiilor despre afacerile locale. » Citeste mai mult.

SEO Local sau marirea vizibilitatii site-ului cu ajutorul Google Places

Google Places este o maniera excelenta de a urca in prima pagina a rezultatelor cautarilor in Google, oferind un avantaj business-ului tau in fata competitorilor. » Citeste mai mult.

Ati primit o notificare Google Webmaster legata de Backlink-uri?

In ultimele luni, Google a trimis mai multe notificari cu privire la link-uri ''artificiale''. Daca ati primit o astfel de notificare, iata ce aveti de facut pentru a fi sigur ca site-ul dvs nu va fi penalizat. » Citeste mai mult.

Pinterest a devenit a treia platforma de socializare ca numar de utilizatori

Imaginati-va o combinatie interesanta de grafica deosebita cu socializarea de pe Twitter. Adaugati si organizarea sofisticata a lui Google si putina integare Facebook. » Citeste mai mult.

Cele 5 Reguli esentiale in alegerea unui nume de succes pentru afacera ta!

Numele companiei poate reprezenta de multe ori succesul unei afaceri. Intr-o lume a internetului numele afacerii ar trebui sa transmita valoare si incredere produselor sau serviciilor oferite. » Citeste mai mult.

"; ?>