office@dnl.ro   +40721 208 290
"; ?>

Blog

Cele mai folositoare instrumente SEO gratuite oferite de Google

Multi cred în continuare că Google urăşte partea de SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare) si in anumite situaţii chiar face acest lucru prin serviciul AdWords. » Citeste mai mult.

Elementele esentiale pentru dezvoltarea unui magazin online reusit

Daca planuiti sa vindeti ceva online, a avea un plan de dezvoltare si promovare online este la fel de important ca planul de afaceri oin sine. » Citeste mai mult.

Piramida SEO - cei mai importanti factori de optimizare

Piramida SEO contine pasii necesari pentru a obtine rezultatele dorite, respectiv afisarea site-ului dvs. in prima pagina la cautare. Deci care sunt componentele piramidei SEO, respectiv cei mai importanti factori de optimizare? » Citeste mai mult.

Principii de baza in webdesign

Prezenta pe internet a business-ului dumneavoastra este prea importanta pentru a fi lasata la voia intamplarii. Compania noastra este perfect constienta de acest lucru si va ofera un rol semnificativ in realizarea unui web design de calitate si construirea site-ului dorit. » Citeste mai mult.

13 Sfaturi pentru o campanie de Email Marketing cat mai reusita

Cantitatea de e-mailuri primite a crescut considerabil iar filtrele antispam sunt din ce ince mai selective. Trebuie sa va asigurati ca mailurile trimise sunt deschise si eventual citite iar campania de email marketing este una reusita. » Citeste mai mult.

Cateva tendinte in webdesign pentru anul 2013

Iata-ne tot mai aproape de finalul anului 2012, un cu multe noutati in zona IT , intre care s-au evidentiat mai ales dispozitivele portabile. Cresterea semnificativa a acestor produse face ca cele mai recente trenduri in web design sa fie legate de suprematia tabletelor. » Citeste mai mult.

5 aspecte esentiale pentru prima pagina a unui site

Intr-o afacere, aveti o singura sansa pentru a face o prima impresie pozitiva, iar site-ul companiei este oglinda business-ului dvs.. Atunci cand clientii ajung pe site-ul dumneavoastra, ei trebuie sa inteleaga foarte clar cine sunteti si cu ce va ocupati. » Citeste mai mult.

Google Places tot mai important pentru afacerea dvs.

Atunci cand cautarea include specificatii geografice, veti primi si un numar de rezultate locale pentru cautare. Acestea devin tot mai populare, pe masura ce numarul utilizatorilor de internet pe mobil creste. » Citeste mai mult.

Cum sa folositi Pinterest pentru a va promova brandul

Platforma Pinterest poate creste semnificativ traficul unui website. Potrivit HubSpot, Pinterest a generat un procent de 3,6% referral traffic, iar vizitatorii care ajung din Pinterest pe alte site-uri sunt cu 10% mai predispusi sa cumpere produsul decat vizitatorii care vin de pe alte platforme sociale. » Citeste mai mult.

Ce alegeti pentru realizarea site-ului: o companie sau un freelancer?

Prezenta pe internet a devenit o necesitate absoluta in lumea de astazi iar numarul celor care ofera servicii in domeniu a crescut considerabil in ultimii ani. Exista doua mari categorii de dezvoltatori care oferta astfel de servicii: companiile de web design si freelancerii. » Citeste mai mult.

"; ?>